نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

همزمان با هفته دولت و با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد:

همزمان با هفته دولت و با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد:


زمین چمن مصنوعی دبیرستان پسرانه دوره دوم انتظاری ناحیه دو یزد افتتاح گردید.

افزایش تحرّکات بدنی در واقع گام نهادن در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه دو یزد عباسعلی دانافر مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان این مطلب در مراسم افتتاحیه زمین چمن مصنوعی دبیرستان پسرانه دوره دوم انتظاری ناحیه دو افزود: هر فضای ورزشی که ایجاد می شود، حرکتی موثر و مکانی امن  در راستای کاهش آسیب های اجتماعی است.

در ادامه حمید اسمعیلی زاده، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو یزد ابتدا از همراهی و مشارکت حسن انتظاری فرزند مرحوم انتظاری خیّر این آموزشگاه تشکّر کرد.

وی کم تحرّکی و بعضا چاقی مفرط در بین برخی دانش آموزان را از دغدغه های والدین و  فرهنگیان دانست و افزود: با اجرای برنامه هایی مانند ایجاد حیاط پویا و احداث زمین چمن مصنوعی که کارشناسان تربیت بدنی ناحیه دو یزد در سنوات اخیر اجرا نموده اند، این  دغدغه تا حدود زیادی مرتفع  و زمینه ی نشاط و پویایی مضاعف در مدارس شده و خواهد شد.

اسمعیلی زاده تصریح کرد: با افتتاح این زمین، تابحال تعداد 14 زمین مصنوعی در مدارس ناحیه دو یزد احداث و به بهره برداری رسیده که عمده این فضاهای ورزشی با مشارکت خیّرین ایجاد شده اند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو یزد همچنین از زحمات رضوی نیا مدیر آموزشگاه انتظاری که با پیگیری های مجدّانه و رایزنی های مکرّر، موفّق به احداث زمین چمن مصنوعی با کیفیت بسیار خوب  و در مدرسه ای واقع در  منطقه کم برخوردار گردیده، تجلیل کرد.

سپس  سید مهدی رضوی نیا مدیر  دبیرستان انتظاری گزارش مختصری از نحوه ی اجرای این طرح ارائه نمود.

وی گفت: قرارداد احداث این زمین چمن مبلغ یک میلیارد و یکصد و هفتاد میلیون ریال بوده که در مرحله ی اوّل طرح، بتون ریزی به متراژ 660 متر مربع انجام شده است.

رضوی نیا تاکید کرد: زیبا سازی، روشنایی، فنس کشی، نصب نیمکت تماشاگران و احداث رخت کن در دستور کار این فضای ورزشی است که در آینده ی نزدیک انجام می گیرد.

در پایان این مراسم از همکاری و مشارکت حسن انتظاری تجلیل و زمین چمن مصنوعی این دبیرستان افتتاح گردید.