نمایشگر دسته ای مطالب
همزمان با سراسر کشور و به میزبانی ناحیه دو یزد:
همزمان با سراسر کشور و به میزبانی ناحیه دو یزد:
مانور زلزله به صورت نمادین استانی در مدارس این ناحیه برگزار شد.
"محمد کاظم رحیمینژاد" مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در این مانور نمادین که در دبیرستان شهید دهقان ناحیه دویزد برگزار شد گفت: کشور و منطقه ما و شرایط آب و هوایی حکم میکند هر زمان آمادگی مواجهه با حوادث و خطرات احتمالی را داشته باشیم.
وی افزود: نمونه حادثه ای که پیش بینی نشده بود سیل تابستان امسال آن هم در استان کویری ما بود که میطلبد از تجربه آن استفاده کنیم و خود را برای روزهای سخت مهیا کنیم.
رحیمی نژاد برگزاری دوره های آموزشی کمک های اولیه در زمان بحران ویژه دانش آموزان و معلمان ضروری دانست و اظهار داشت: در ۲۴ مدرسه شاهد برگزاری این دوره هستیم و امیدوارم هر چه زودتر این دوره برای همه دانش آموزان و فرهنگیان برگزار گردد.
مدیر کل آموزش و پرورش از دانش آموزان خواست متعهد شوند اطلاعات خودشان را در این زمینه افزایش دهند تا در مواقع بحران بدون اتلاف وقت بتوانند نجات بخش جان خود و دیگران باشند.