نمایشگر دسته ای مطالب
همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و با حضور طالبی استاندار یزد و جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی:
همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و با حضور طالبی استاندار یزد و جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی:
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه دویزد، امیر حسین رادمنش، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان یزد با بیان این مطلب در مراسم افتتاح دبستان پسرانه 6 کلاسه خیر ساز حاج علی دستمالچی، افزود: با همت والای خیرین مدرسه ساز و مشارکت فعال این عزیزان، مدارس تخریبی یزد از 35 درصد به 23 درصد کاهش یافته اند.
وی همچنین از عقد تفاهم نامه با خیرین جهت احداث 65 پروژه در آینده نزدیک خبرداد.
سپس محسن موحدی فر مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد، با تجلیل از مشارکت و همراهی خیرین، گفت: تعداد 210 آموزشگاه در شهر یزد نیاز است تا مدارس دوشیفته نداشته باشیم.
وی از تشکیل کمیته هایی برای بررسی مشکلات آموزش و پرورش استان خبرداد که گزارشات این کمیته ها در جلسات شورای آموزش و پرورش ارائه خواهد شد.
در ادامه پس از اجرای چند برنامه فرهنگی، از زحمات آقای دستمالچی خیر مدرسه ساز، پیمانکار و مهندسین ناظر پروژه، تجلیل و این آموزشگاه افتتاح واولین نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجه الاسلام مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد در این آموزشگاه اقامه گردید.