نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزاری دومین نشست اعضای مجلس دانش آموزی ناحیه دو یزد

برگزاری دومین نشست اعضای مجلس دانش آموزی ناحیه دو یزد


رمز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ما، اول اتحاد مردم و دوم اطاعت از ولایت بود.

علی اصغر بیشمار، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش ناحیه دو یزد، با بیان این مطلب در جمع اعضای مجلس دانش آموزی ناحیه دو، به تشریح ابعاد مختلف عدالت پرداخت و تاکید کرد: هر کدام از اعضای یک جامعه اگر در برقراری عدالت بکوشد، فاصله طبقاتی کم و کمتر خواهد شد.

وی گفت: در اجرای عدالت مردم و دولت مکمل یکدیگرند و اصل هدف انقلاب اسلامی نیز، برقراری عدالت بوده است.

بیشمار همچنین از ناصر شریف کارشناس مسئول سابق فعالت های دانش آموزی ناحیه دو بدلیل بیش از دو دهه  فعالیت در این حوزه تشکر و ابوالفضل حسن زاده را به عنوان کارشناس مسئول جدید این حوزه معرفی کرد. 

در ادامه محمد حسین شمس الدینی کارشناس مسئول فعالیت های دانش آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان، گفت: شورای داشن آموزی رکنی اساسی از ارکان مدرسه است که می تواند در تصمیم سازی و تصمیم گیری، نقشی اساسی ایفا کند.

 وی خواستار ارائه مصوبات مجلس دانش آموزی به اداره کل  استان شد که در صورت تایید در مراجع ذیصلاح، به مدارس کل استان و کشور تعمیم یابد.

در پایان این نشست از تعدادی از اعضای این مجلس که در مسابقات مختلف قرآنی حائز رتبه ی برتر شده بودند، تجلیل به عمل آمد.