نمایشگر دسته ای مطالب
بازگشایی مدارس با حضور مدیرآموزش و پرورش ناحیه دو یزد
بازگشایی مدارس با حضور مدیرآموزش و پرورش ناحیه دو یزد
حمید اسمعیلی زاده مدیرآموزش و پرورش ناحیه دو یزد در مراسم بازگشایی مدارس گفت: کرونا با وجود تمام مشکلاتی که بوجود آورد، فرصتی مناسب برای تغییر روش زندگی انسانها در اقصا نقاط جهان شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه دو یزد، اسمعیلی زاده افزود: در واقع دوران کرونا دوران تبدیل است و اگر پرستاران در بیمارستانها به عنوان میدان داران خطّ اوّل مبارزه با کرونا هستند، امّا کارآموزش نیز با شرایط حاکم فعلی کرونایی، کمتر از رتبه ی کاری آنان نیست.
وی تاکید کرد: آموزش یک فرایند است که با وجود کرونا، دغدغه ی این مسئله در بین مردم و مسئولین نظام بسیار است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو یزد خاطر نشان ساخت: کارکنان هر مدرسه باید با تدابیری که در این برهه از زمان می اندیشند، برای رسیدن به اهداف آموزشی برنامه ریزی و تلاش نمایند.
اسمعیلی زاده افزود: : سلامتی دانش آموزان و همکاران در مدارس در اولویت اوّل و بسیار مهم است . آموزش مجازی در کنار آموزش حضوری به جدّ وجود دارد و باید به بهترین نحو ممکن دنبال شود.
وی با اشاره به اینکه در طول 40 سال اخیر برای آغاز سال تحصیلی تا این حد حسّاسیت نداشته ایم گفت: مدیرانی موفّق هستند که با مشورت همکاران خود برای اینگونه آغاز سال تحصیلی برنامه ریزی صحیح داشته باشند، آنرا پیگیری و در این شرایط کرونایی با خانواده های دانش آموزان، به طور مستمر در ارتباط باشند..
اسمعیلی زاده افزود: تجربه نشان داده که با تکنولوژی نمی توان مبارزه کرد. پس باید آنرا در خدمت خود بگیریم و از ظرفیتهای مختلف آن به بهترین وجه بهره برداری نماییم که آموزش از طریق فضای مجازی نمونه ای بارز از چگونگی بهره برداری از آن است.